img

NAŠI ZAČETKI

Nastanek našega podjetja je tipična zgodba o uspehu, ki ga je začela gradila peščica zagnanih ljudi že leta 1986. Rast podjetja ni bila prepuščena naključju, kajti ves kadrovski in materialni razvoj podjetja je bil podrobno načrtovan in skrbno usklajevan s tržnimi potrebami, na katere smo se sproti odzivali.

1986

20k+

OPRAVLJENIH PROJEKTOV

+600

ZADOVOLJNIH STRANK

15+

ZAPOSLENIH

img

DANES

Danes smo učinkovito malo in sodobno tehnološko opremljeno podjetje s perspektivnimi proizvodnimi in storitvenimi programi na področju grafične dejavnosti. Ofsetni tisk in knjigoveška dodelava so tisti osnovni izbor poslovnega programa, s katerim nastopamo na tržišču, kjer si prizadevamo ohranjati svoje konkurenčne prednosti in ustvariti čim večji tržni delež. Ne glede na to kakšen format, obliko ali število barv si zaželite, lahko s pomočjo naše sodobne tiskarske opreme, znanj in izkušenj realiziramo vaše želje.

2022

Spletna stran je bila sofinancirana s strani:

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj prek javnega poziva: vavčer za digitalni marketing. Sofinancirane aktivnosti so spletna stran, spletna trgovina, rezervacijska platforma in mobilna aplikacija.